Mockinjay med bästa reklamen jag sätt på länge!

Först och främst kanske jag ska börja med att säga att jag gick och såg Mockingjay part 1 med Oliver idag. Trodde inte att plus stolar kunde vara så prisvärda men så fort jag satte mig i dom så blev jag kär och ville sitta kvar där förevigt! Förutom det faktum att min kropp gjorde ont av att ha suttit stilla så länge efter ett tag och att man kände sig väldigt ensam då avståndet till alla andra "stolar" var typ en kilometer bort pga bord som hade ställts i mellan de så kallade fotöljerna. Annat än det saknade dom bara fotstöd, de får 4/5 stolar ^^
Innan jag går vidare så vill jag påpeka att filmen i sig var extremt bra och jag kan absolut tänka mig att se om den vilket är ett bra betyg från min sida!
 
Men till det bästa av dagens inlägg och reklamen som spelades innan filmen! 
AMF's nya reklam är för jävla underbar! :O I love it! Brukar inte säga/tycka det om dagens reklamer, iaf inte de senaste men den här var ritkigt jävla bra! Jag tror att de valde att slå på stort och tänka efter lite mer, lägga ner lite mer tid osv, vilket blev en succé! 
 
Lägger in länken till klippet här! Titta, njut och förbered dig på att bli underhållen och förvånad över hur bra en reklam kanske kan bli om man bara lägger i lite blod svett och tårar!
https://www.youtube.com/watch?feature=trueview-instream&v=582gI00zo50
 
Här är även orginaellt där både musiken och videon är hyffsat underhållande den med!
https://www.youtube.com/watch?v=_r0n9Dv6XnY
 
 
Nej nu ska jag hoppa i badet innan klockan slår 12! 
Hare gött och glöm inte att kolla in länkarna samt Mockingjay!