Stuka tummen=(

Hellu!
Jag har varit sjuk mån/tis tråkigt men idag var jag lite bättre så jag bestämmde att jag skulle gå till skolan.
Men våran första lektion va idrott och igentligen skulle jag inte va med eftersom jag är sjuk så ja jag skulle ta det lungt och sedan blev jag glad för sara hade glömt så då tänkte jag bra då får jag lite sellis.
mensedan sa hon att hon skulle vara med och då när jag fick veta vad  det var så bestämmde jag mig för att vara med på först uppvärmning och sedan et t spel där man ska spela 3 elelr fler eller mindre bollsporter men ja läraren delar in i två lag och sedan så säger han t,ex att 2st ska in och sedan säger han bollsporten man ska spela och det tycker jag är kul men sedan i slutet så sa han att alla skulle in och alla sporterna skulle spelas.
så sedan när det bara var fotboll kvar så stod jag vid målet och eftersom jag har varit jätte bollrädd och är lite fortfarande så hjde jag upp händerna när en jätte hård boll kom och ja jag träffa dem fick göra straff mål och ja mitt onda var ont i onödan.
så ja där fick ni höra den historien=P
men ja hoppas ni haft det bättre än mig denna vecka=)
men ja vi  ska snart äta calle fyller år idag så han valde veg lasagne och det är gott men jag har tuvär börjat tröttna lite=(

men ja puss o kram<3


//stellabellasjukbus<3


GRATTIS CALLE!!!