Aiming for christmas no.2! ;D

Ja då är jul 1 avklarad! Igår firade vi/jag? jul med största delen av Eskilstuna släkten vilket innehåller/innebär? kusinerna (Adam och Lucas), Moster Malin x2 och morbror Johan! Jag tror att de flesta var rätt nöjda förutom adam som hade hoppats på fler presenter ^^ han var rätt besviken.. jag var ganska nöjd över årets insatts! 
Jag blev i alla fall sjukt glad över alla presenter jag fick men tänker hela tiden hur synd det är att julen ska handla om presenter, för i grund och botten borde det egentligen handla om att få spendera kvällen med de man älskar och håller om. Att äta mat man egentligen är väldigt trött på så att man känner för att spy för att man mår så illa över all mat som man känner sig tvungen till att äta (alltså i början är det ju gott men sen mår i alla fall jag bara illa..) Det känns så himla onödigt. Jag funderar på att man till nästa år ska köra en insamling av de presenter som man kanske egentligen hade tänkt ge till någon annan ska gå till de som inte har något eller att i alla fall pengarna som hade gått till de presenterna går till att fixa lite julstämning och värme till de som inte har tillgång till något av det. Det är vad jag skulle kalla en riktig jul! Att ge till någon som inget har och att inte förvänta sig att få något tillbaka förutom 1 leende eller 2. 
 
Ska avsluta nu för sitter på toa och skriver det här och hundarna måste också få gå ut och göra sitt! Sitter alltså inte bara på toa för att skriva det här men tänkte att jag kunde fördriva tiden på ett bättre sätt!