Kanske inte är den bästa på att spela UNO dåra...

Ja idag så har jag gjort ganska mycket! Först vakna jag,åt frukost, klädde på mig ni vet stuffs like that! Sen drog jag och farmor ut för att gå till spårvagnen och den tog vi till Amanda/stan, oyeah! Vi gick vägen till hennes studentboende och blev insläppta på en gång för Amanda såg oss redan i fönstret! Farmor Fick kolla in rummet och sedan gick vi till Stinas rum för att lämna Leo hos henne, woop! Vi gick en bit upp för gatan innan farmor sa att vi skulle gå in i en affär där det fanns jätte gulliga saker och jag hittade en jätte snygg tröja!! <3<3 (typ precis en sån som jag velat ha sen jag lånade en tröja av Ebba till Täby dansen som var för ett par veckor sen) farmor var jätte snäll och köpte tröjan som för övrigt bara kostade 100kr!!! :OOO shit alltså! (Lägger in bild) vi gick vidare och in i spiralen (som är en galleria) Jag hittade HM så gick in där och köpte en jätte gullig klänning för 199kr! <3:D (lägger in bild på den oxå)
Ja nej men lite senare gick vi och käkade på ett jätte mysigt ställe där dem hade indonesisk mat tror jag.. xD gott var det iaf!

Nu lite senare på kvällen har vi spelat UNO och ja.. Vi behöver väl egentligen inte prata om mitt score men har just nu 937 tror jag.. xD vi kör till 1000 jag kommer ju vinna alltså! Lätt! Ligger juni sånt överläge vet ni;)
Nej nu ska jag göra annat!
Vi höres!!